Planer för hösten

Söndag kväll och imorgon börjar en ny vecka med nya planer.

Det har gått nu en vecka sedan jag sprang Fjällmaraton och det är dags att sätta i gång och planera hösten.
Det kommer att bli en bra höst.

Jag ska ha med vikten så klart, som vanligt ha ha ( vad hon tjatar!)
Jag ska nå mitt mål. Har varit så nära många gånger! Men nu igen efter har laddat för Fjällmaraton har gått upp lite och efter det har jag fortfarande några kilo kvar. Men jag hoppas kan tappa de snart. Det är bara att göra bra val!
Så målet är att känna mig lättare när jag springer.

Andra mål är att bli stark, jäkla stark i bålen, ryggen och höften. Jag har mitt program som Sirpa gjorde till mig och det är bara köra hårt. Som löpare behöver man mycket styrka och vissa övningar som hjälper mycket.

Sedan har coach Andreas och jag pratat om vad vill jag springa. Målet för i år är att bli ultralöpare på riktigt. Jag menar att jag vill springa ett riktigt ultralopp innan 2012 är slut. Så vi kommer att träna för det. Bara jag håller mig frisk och skadefri så kommer det gå bra!

Jag hoppas bara att mitt knä funkar bättre och bättre. Det känns superbra nu efter fjällmaraton förresten!

Så mina kommande lopp är:

 • 15 sep – Stockholm Halvmarathon (som träningspass)
 • 30 sep – Warszawa Marathon (men min partner Magda)
 • 1 dec- 24 timmar i Bislett, Oslo (Ultra på riktigt)

Nu kör vi!

20120819-231507.jpg
Idag joggade jag i skogen igen. Det blev 7 km i ett känslan-tempo. Så fint!
Kroppen börjar att vakna men är seg fortfarande.
Jag är inte orolig. Det kommer….

9 tankar på “Planer för hösten

 1. Eftersom jag blir provocerad av att du skriver att du ska springa Stockholm Halvarathon (som ett träningspass) så måste jag ju fråga varför du ser på det loppet på det viset?
  Är det inte fint nog att ”bara” springa 21 km eller vad är det det handlar om?
  Varför anmäler du dig till ett lopp som du ser som ett träningspass, då är det väl bättre, enklare och mycket mindre komplicerat att helt enkelt köra ett vanligt träningspass på två mil?
  Vad är det jag har missat?

  http://evassvammel.se

  • Hej Eva,
   Jag ska springa Stockholm Halvmara för att jag tycker det är ett fint och roligt lopp att springa. Jag vill springa med min kompis Susanne som också ska springa. Man måste njuta när man springer och just det här loppet är fint och det är en chans att träffa massa löparvänner.
   Vad jag menade med ”som ett träningspass” är att jag kommer inte att toppforma för att springa loppet. Jag kommer inte att vila eller springa mindre den vecka. Jag har ett mål som är 2 veckor efter loppet. Så det passar bra att träna lite fart och testa hur det känns trots att kroppen kan vara trött.
   Lycka till på loppet! VI kanske ses där?
   kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.