Yoga för löpare

Igår testade jag ett nytt pass på mitt gym Campushallen som ligger här på campus 5 min från mitt kontor.
Nu för hösten har de lite mer löparinspirerande pass: yoga för löpare och löpning utomhus!
Kul! Löpning är verkligen aktuellt!

Jag tyckte det var ett underbart tillfälle att träna lite yoga för min kropp som har haft så mycket träningsvärk de senaste dagarna. Det är alltid skönt och jag ger inte upp mina försök att öka rörligheten.

Passet hade fokus på att få bättre andningsteknik, bli starkare och smidigare. Detta yogapass var speciellt anpassat för att hjälpa till att öka rörligheten i höfter, lår och säte, områden som en löpare ofta kan uppleva stelhet i.
Passet passar även icke löpare som vill öka sin rörlighet, styrka och balans!
Efter passet mådde jag så bra. Bättre än innan och jag har inte mer träningsvärk idag. Kul!
Jag ska försöka köra mer yoga under hösten.

Bild by Göran: I fjällen. Bilden har ingenting att göra med Yoga för löpare men jag älskar bilden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.