Underbar tisdag

Igår var en sådan dag man bara mår bra. Det var också en fin tisdag och det fanns bara en sak att göra: springa!
Jag hade ett 70 min distanspass på schemat.
Och det var inte svårt trots att man är trött kl19 på kvällen.
Jag sprang först på gatan för att sedan komma in i elljusspåret. Där inne finns bra stigar för att springa inne i skogen. Det blev så. Jag tycker det är mindre svårt när man springer i terräng för att då behöver jag har fokus på var sätter jag fötterna istället för att tänka hur trött jag är.
Det är jobbigare men jag tror mycket att jag blir starkare!
Jag träffade en hel rådjursfamilj!! Så fina!
När jag kom hem älsklingen hade lagat så god mat!! Lyx!
Entrecoté med kantareller och grönsaker!! Det smakade så jäkla gott!

Visst har jag mycket tur men en man som lagar mat medan jag springer?

20120905-105927.jpg

20120905-105935.jpg

20120905-105954.jpg

20120905-110000.jpg

5 tankar på “Underbar tisdag

  1. Ser underbart ut – både skogen, du och maten (hungrig…) Så kul att du är inne i ett flow nu (knät är alltså okej?)! Fortsätt så!

    • Ja Nina. Det känns riktigt bra just nu. Eller mycket bättre. Jag är på gång och knät känns mycket bra också. Jag känner mig starkare per varje dag som går!! Jag hoppas verkligen att kunna springa ett lopp utan smärta! Hur är det med dig?
      kram

      • Det känns bra men lite trögt, gick en löpteknikkurs med Fredrik Zillén nu, som hjälpte lite att få bättre teknik, mer fart och ”ökad frekvens”, men jag måste ta det väldigt lugnt märker jag. Har ju inget rehabprogram utan kört mycket styrka och rörlighet och alternativträning. Så jag är rätt stark också, så återigen är jag lite för stark för mina ben, måste tänka på att inte öka distansen för fort. Planen är nu halvmarathon, sedan inget lopp mer i år, Lidingö 26 och gärna SUM nästa år. Och förhoppningsvis något i fjällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.