Älskar frukostar

Jag äter gröt året runt men nu när det är höst känns det som det passar ännu bättre.
Fick tips om att koka en banan och kanel medan jag kokar gröten.
Det blev riktigt gott!
Jag äter gröt med mjölk, kanel, Linfrön och solroskärnor! + ett ägg + kaffe! Yumi!
Hur äter du din gröt?

20120923-102816.jpg

20120923-103210.jpg

4 tankar på “Älskar frukostar

 1. Jag äter min gröt med extra linfrön, hemmagjord äppelmos och mini- eller lättmjölk. Ett ägg och kaffe blir det också. 🙂
  Blir det inte ”slemmigt” med kokt banan??

  • Jag har ätit gröten också med hemmagjord äppelmos men nu är det slut 😦
   Nej faktiskt inte, jag tog bara halv banan och det räckte bra. Jag kokade inte så mycket kanske bara 2-3 min så bananen blev inte så mjuk.
   Jag tar alltid lätt mjölk.
   Visst är det en superbra frukost?
   Välkommen till bloggen förresten!
   kram

 2. Jag gör en grötmix med dinkelflingor, rågflingor, fiberhavregryn, solrosfrön, linfrön och hasselnötter. Gör en stor laddning och så tar jag bara en dl och kokar när jag vill. Haselnötterna blir verkligen jättegoda. Jag har oftast bär/frukt av något slag till.

 3. Jag hittade ett recept på forumet puls.se när det begav sig. Fiberberikade havregryn och kruskakli kokades med vatten, sen lägger jag i linfrön, solrosfrön, chiafrön och russin. Det var ett tag sen jag åt detta, men nu vart jag sugen så det blir nog till att damma av receptet igen. Kommer nog ta melonkärnor och pumpafrön i åxå isf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.