Lycklig

Jag är helt lycklig av att få springa i det här underbart vädret!

Idag träffade jag Åtvidabergs-tjejer för att springa. Vi sprang en fin runda i en underbar höst morgon idag.
Vi börjar att bli ganska många och det är kul. Det är en social stund vi har medan vi springer.
Jag är överraskad om hur eller varför känns det så bra i kroppen.
Idag är det bara sex dagar sedan jag sprang ett maraton!
Benen var pigga och jag var tvungen att bromsa mig.
Coachen hade beställt ett lagom distanspass för att det är min återhämtningsvecka.
Varför känns det så bra? Jag borde känna mig sliten och trött.
Men jag tar det lugnt ändå.
#börjarattfårutin ?
Nästa vecka börjar vi att trappa upp igen lite min träning.
Idag blev det 11 underbara km i en fantastisk solig dag.
Det var 8 grader och helt perfekt väder för att springa idag.
Har du tränat idag?

Härlig runda!

11 km

3 tankar på “Lycklig

  1. Jag känner precis samma! Tänkte först att det skulle vara lite för mycket ego att gå ut en lång stund, men sonen skulle på kalas och pappan och dottern kanske behövde lite egen tid (…) så jag sprang/halkade i Ursvik i 15 km! Underbart, friskt, soligt, skönt och som Annie skrev, en bubbla av koncentration, att vara i min egen värld. Det är lika häftigt som att springa med andra, bara annorlunda. Kram!

    • Jag älskar att springa själv. Nästa alla mina pass är ensam och jag njuter så mycket! Ännu mer i skogen. Imorgon kör jag själv. Japp, egen värld!!
      Kan du springa med oss om vi ändra dagen till den 21e istället?
      kram

  2. Hej, det vore så kul, men nej tyvärr, nu är det fem helger uppbokade. 1) 19-21 vandring i Chamonix för jag ska på kurs i Geneve dagarna innan, 2) Högbo löparhelgen 3) Paris i fem dagar med min dotter, 4) tjänsteresa till Indonesien, och 5) stannar i Bangkok hos vänner på vägen hem. Nästa lediga helg 24-25 november!!! Galet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.