Hörni killar!

Jag har ett par Newline vantar som jag tänker ge bort till en av er.
Jag tror de är för killar för att de är förstora för mig.
De är i alla fall för en löpare med större händer än mina.
Om du är en tjej med stora händer kan du också vara med självklart!
Skriv i en kommentar varför just du borde ha dem!
Eller majla mig till: coyntha@gmail.com
Sista dagen är nu på söndag den 24e februari!
Jag vill att du ska hinna springa med dina nya vantar innan det blir för varmt.
Skynda dig!

20130220-220621.jpg

9 tankar på “Hörni killar!

 1. Fina! Skulle passa Jörgen när han är ute på sina långpass inför Lidingö Ultra och AXA. Det är ju några månader kvar på vintern och det kommer säkert rejäl kyla igen….tyvärr!

 2. Jag skall ha dem för att jag är en trogen bloggläsare….och nybörjare på det här med att springa långt….och jag fryser i mona fingervantar när jag springer….! 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Johan

 3. Jag behöver ett par såna vantar. Springer ofta längs blåsiga stråk och vinden biter ganska hårt på mina händer. Är det ett ställe på kroppen som jag alltid fryser om är det mina händer. Idag var det minus 4 grader och jag körde med dubbla handskar
  Newlines variant skulle stoppa vinden på ett effektivt sätt.

 4. Jag är en tjej med stora och mycket frusna händer. Köper faktiskt ofta herrhandskar för jag har så långa fingrar. Förfrös händerna på Öppet Spår för 4 år sedan och därefter är det hopplöst att hålla dem varma, framförallt i början av ett pass. De blir helt vita och domnar bort och är sen svåra att få fart i. Men som du vet så springer jag inte så mycket för tillfället, det blir mest stavgång och sånt. Så löparkillarna ska nog kanske ändå ha företräde 🙂

 5. Jag skulle gärna slippa frysa om händerna när energin är låg, handskar i all ära men vantar är skönare. Bara en sån sak som att ”hålla tummarna”, måste vara enklare i vantar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.