Lyckan att vara gift med en ultralöpare

Älsklingen gästbloggar idag.

Göran här, som en viss betal-teve-kanal-reklam brukar säga. Min kära fru ringde mig på jobbet och undrade om jag kunde hämta henne i Norrköping. Hon var på utförsäljning av sportkläder i grannstaden. På utförsäljningen hade hon hittat någon sorts maskin och undrade om jag kunde komma med bilen för att hämta den.

Visst, vad är det för maskin? Hur stor är den? Ok, svaret var givet, en träningsteknisk term jag inte förstod. Okej, inga problem, hur stor är apparaten? Jo, den var stor. Jag påpekade att vi hade lite kartonger i bagageluckan. Kan det vara nått problem? Jag fick något undflyende svar om storleken och jag styrde bilen Norrköping.

Väl på plats får jag erkänna att jag fick en lindrigare chock. Det var en rör konstruktion med ungefär samma mått som vår bil. Att få in den inuti var inte att tänka på. Spretig och helt enorm. Att få in apparaten inuti bilen var inte att tänka på, men som tur var hade vi fortfarande takbågarna monterade. Med lite tankemöda och hjälp av butikspersonalen lyckade vi surra fast apparaten på taket. Faktiskt riktigt stabilt.

I moderat fart styrde sedan kosan hemåt, (som tar 45 min), med en rör-tingest som stundtals lät som en kyrkoorgel. Väl hemma hamnade apparaten i garaget. Senare skall vi lösa problemet med att få apparaten uppför trappan i huset.

/Göran
20130328-145411.jpg
Hi hi jag tycker jag hade mycket tur. Jag fick maskinen gratis!
Det är en pull-ups and chins maskin från Casall. Fattar ni? G.R.A.T.I.S !!
Det var en sådan:
pull-up
(Bild från internet)

Man kan inte tack nej eller hur?
Jag var smart och sa inte vilken storlek det var exakt!
Annars hade älsklingen sagt nej!
Så fort snön försvinner ska vi ta in maskinen i huset.
Jag tränade på gymmet idag. Passade på att använda mina nya Casall kläder 🙂
Så nu har jag två påskägg till!
Tjoho!

20130328-145805.jpg

Dagens träningsoutfit: Casall

4 tankar på “Lyckan att vara gift med en ultralöpare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.