Löparkjolar

Igår kom min fina dotter hem.
Hon ska vara här hela sommaren och det känns fantastiskt att ha henne i ca tre månader.
Hon kommer att träna och spela fotboll, jobba och plugga några kurser på distans. (Ja, hon är lite pluggis!)

Michelle hade en tung väska med massa saker för oss. Bland annat fick jag tre löparjkolar och en tröja från Runningskirts i USA.
De har ett brett sortiment och alla storlekar i nästan alla modeller.
Det är jättekul att titta på deras hemsida. Dessutom är det billigt, de har bra priser.

Nackdelen förstås är att om de inte passar är det svårt att skicka de tillbaka. För mig passar det så bra, jag kollar, beställer och de skickar till min dotters adress. Sedan kan hon ta med grejerna när hon kommer hem. Smart va?

Nu har jag problem för att bestämma mig om jag kommer att springa med kjol på Stockholm mara eller inte? Jag tycker det är snyggt att springa i kjol.

Vad tycker du? Världens problem hi hi.

20130508-162144.jpg

20130509-114122.jpg

20130509-114129.jpg

9 tankar på “Löparkjolar

  1. Supersnygga. Min svartvita blev lite lite gråaktig när jag tvättade den – sådär så att det nästan inte syns, jag fick skicka tillbaka den men vet inte om det är värt besväret. Så himla dumt, undrar om jag gjorde nåt fel.

    • Ursäkta Coyntha att jag svarar här på din blogg. Anna jag har en svartvit hundtandsmönstrad kjol från Running skirts. Den har också blivit litet grådaskig. Just sådär att man inte är helt hundra på om det är inbillning eller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.