En ny medlem

Jag har köpt en ny Garmin.

En Garmin Forerunner 310XT. Jag har haft min gamla trotjänare Forerunner 305 i nästan fyra år. Jag köpte den när jag började att springa.
Jag har varit jättenöjd med min 305. Älsklingen lyckades till och med byta batteri trots att Garmin sade att det inte gick.
Jag frågade Garmin leverantören och de sa att det fanns ingenting att göra än köpa en ny klocka.
Allt funkar bra men jag har problem med att ladda klockan nu.
Vi kom på ett bra sätt att ladda den men så kan jag inte göra varje gång!
Dessutom har jag fått en lite vattenskada i skärmen så det är svårt att se allt info!
20130624-142000.jpg
Så nu var det dags att säga hejdå och välkomna en lite nyare klocka.
Den nya pulsklockan har ju galet många finesser och funktioner – liiite fler än vad jag egentligen behöver just nu – t ex så är den vattentät och det tycker jag är bra, nu behöver jag inte var orolig när det regnar när jag springer. Har inbyggd GPS så klart, pulsbaserad kaloriberäkning, VirtualPartner träningskompis, trådlös uppdatering av träningsdata, kan användas med fotpod & cykel och bjuder på multisport-funktioner, avancerade programmen, etc… ja allt man kan önska sig och lite till .. och inte minst – den är stooor precis som min gamla 305.
Jag trivs med den stora skärmen!
IMG_6474

Har sprungit två gånger nu med min nya klocka och jag gillar den!!
Älskar att ha 20 timmars batteri också!!
Perfekt för ultra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.