Fasen! Vilken vecka!

Andra tuffa träningsvecka avklarad!

4

Man måste springa nu när det är som vackrast!

Jag hade 5 löppass och två styrkepass. Det betyder jag tränade ca 10 timmar på en vecka.
I helgen var det dags för att köra ”Back to Back” pass. Det betyder att man springer ett långpass både lördag och söndag. Syftet är att springa med trötta ben en dag efter man har sprungit många timmar.

Mina ben är trötta på grund av all veckoträning. Har många km i benen. För många kanske det inte känns som inte så stor mängd men för mig är det många km. Jag tyckte det var spännande att ha två långpass på agendan och testa att springa dem!
Det blev ett tretimmarspass på lördag och ett tretimmarspass på söndag.

LÅNGPASS Nr. 1
LÖRDAG. Jag hade sällskap av Susanne från början av passet. Vi fick skjuts till Grebo som ligger 2 mil hemifrån. Vi sprang på grusväg och på asfalt. När vi var framme i Åtvidaberg mötte vi Sara som hängde med oss. Då tog vi en sista timme i skogen. Jag blir alltid förtrollad när jag är i skogen!
Det gick bra hela passet.
Jag brukar springa ensam men ibland är det roligt med lite sällskap. Passet gick fort. Tre timmars efter var jag glad och nöjd hemma.

20131021-201318.jpg

Långpass på lördag i skogen

20131021-201328.jpg

Hemma efter tre-timmars pass

LÅNGPASS Nr. 2
SÖNDAG: Igår när jag vaknade var det -1 grad och det regnade. Det skulle regna hela dagen, sa väderprognosen! Suck! Det är inte så kul att ta sig ut när det regnar och dessutom är det kallt. Men det gjorde jag, jag gick ut. Den här gången började jag från Björsätter. Björsätter ligger också ca 20 km hemifrån. Jag blev glatt överraskad över att benen kändes så bra. Så lätta steg!

6

Lonely runner

9

8

Bersbo Gruvan

Det är så kul att springa nu!
Allt stämmer som det ska. Benen vill bara springa, det känns lätt, energi-intaget funkar också bra och även om det små regnade var det kul.

Jag undrade många gånger hur det kunde vara möjligt att det skulle kännas så bra!
Att testa vad man ska äta och dricka på sina ultralopp är viktigt! Tror jag har lyckats hitta vad som fungerar för mig!
Mentalt är det inte längre svårt att springa tre timmars i sträck!

Jag är supernöjd med träningsveckan!
Det blev totalt 84 km och två korta styrkepass!
Herre Gud! För många är det säkert inte så många km, men för mig är det otrolig mycket!
v42
Förra veckan landade jag på 80 km och jag hade sprungit ett 50 km lopp. Men nu blev det 84 km bara på träningen!
Men bäst av allt är att idag måndag, är benen hur fräscha som helst!
Jag har aldrig sprungit så mycket som jag har gjort de senaste 7 veckor!
Jag kör i MAF-tempo förstås! Tack kroppen!
Jag mår bra!!
Det går bra nu….

Ha en fin vecka allihopa!

20131021-201341.jpg

Så vackert överallt!

 

1 tanke på “Fasen! Vilken vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.