Tankar omkring TEC

En helg till som har gått och vi närmar oss mitt första 100 miles lopp. Det är med blandade känslor och tankar jag ser fram emot det!

Jag känner mig mer och mer redo. Det är så många saker som måste klicka så det blir ett bra lopp. Som Johnny sa här om dagen: det krävs mycket logistik för ett långt lopp! Ja,det och lite till!

Jag är inte en snabb löpare men jag är envis och målmedveten!
Jag tränar med mycket fokus. Varje gång jag är ute och tränar ser jag mig springa i Täby i olika situationer. Jag ser mig att springa under natten, jag ser hur jag får en dipp och hur jag kämpar mot de negativa tankar och jag ser mig komma i mål!

En sak som ger mig självförtroende är att jag nästan sprungit distansen en gång (157 km på Bislett) och vet hur svårt kan det vara. jag vet hur svårt det är att komma ur en svacka, mm.
Jag tänker använda den erfarenheten för att lyckas den 12 april. För att jag vet att jag kommer att göra det. Jag kommer i mål. Så är det, helt enkelt!

Jag har sen i höstas tränat med Maffetone metod och fortsätter nu. Det händer saker i min kropp, kroppen svarar på den träningen jag gör och coachen och jag börjar se resultat.
Jag tränar uthållighet. Jag tränar på att göra min kropp som en MAF-motor :), jag testar vad jag kan äta och dricka under ett sådant långlopp.

Jag har ett lopp till som jag tänker springa som långpass. Det är i Skövde 6h och det är ett perfekt tillfälle att springa långt med sällskap. Dit åker jag med en del av mitt TEC-team den 8e mars.

I helgen sprang jag både ett långpass och ett distanspass med bra snitttempo med lågpuls! Så roligt att se man fortfarande kan utvecklas!

Just nu gäller att hålla mig frisk, äta bra och sova mycket för att kunna träna och komma till loppet i toppform.

Det är bara 7 veckor kvar!

20140224-134707.jpg

20140224-134720.jpg

En bra lunch efter ett tufft pass!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.