Svårt att tro, men det är sant!

Jag tänker berätta för er vilken kväll jag har haft idag!
Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta.

Efter jobbet åkte jag till stan och träffa min sjukgymnast. När jag satt på bussen på väg dit trodde jag att jag hade tappat en vante. Det visade sig att den var i min väska så alla som jag ringde för att kolla om de kunde hitta den behövde inte leta mer.
Efter besöket hos sjukgymnasten träffade jag Susanne och vi gick på Espresso House och fikade. Vi behövde uppdatera våra liv lite! Klockan var inte så mycket efter det så det var skönt att kunna åka hem lite tidigare än vanligt!

Jag åkte buss hem och väl framme bestämde mig att inte hämta bilen på stationen utan åkte till sista busshållplatsen vid Vårdcentralen och gick hem. Göran kunde då hämta bilen när han skulle komma hem.
När jag kom hem kom jag på att jag inte hade någon nyckel för att komma in. Fan. Jag som hade längtat att komma hem och hinna laga mat tidigt!
Jag kom på att en av våra vänner fick en våra nycklar när hon tog hand om katterna medan vi var i Arvika. Jag sms:ade henne och frågade om hon kunde komma förbi och lämna nyckeln. Hon har nyss opererat sig i en hand så det var svårt för henne att komma, tänkte jag. Jag fick inget svar.

Nä, jag ville inte stanna ute till kl 18.00 tills Göran skulle komma hem!

Jag bestämde mig för att gå till stationen och hämta bilen. Jag har alltid en bilnyckel i min väska! Jag försökte ringa min vän och berätta att jag skulle komma till henne och hämta nyckel men mobilen stängde av sig.
Jag började att gå till stationen när en bil stannade bredvid mig. Det var ett par kompisar som skulle låna vår takbox. De hade ringt Göran och han berättade att jag var utelåst. Jag hoppade in i deras bil och fick skjuts till stationen. De skulle komma senare till oss och hämta takboxen.

När jag startade bilen letade jag efter min mobil för att ladda den i bilen och hittade inte den. Fan igen! Mobilen var borta.
Jag åkte till min vän och när jag kom fram hon var inte hemma! Vad? Hennes son sa att hon hade åkt hem till mig! Herre Gud! Jag bad honom ringa och be henne lämna nyckel i entren! Annars skulle vi korsa varandra igen!

Jag åkte hem och hittade nyckeln. Ringde det andra paret vänner som hade skjutsat mig till stationen och frågade om jag hade lämnat min mobil i deras bil. Ja, den var där.
De kom lite senare och gav mig min mobil.

Kan ni tro allt detta?
Nej, jag hittar inte på historian. Det är sant!
Hur kan så mycket gå fel på en och samma gång?

Jag bestämde mig för att inte göra något mer och ligga på soffan resten av kvällen haha Det var inte min kväll!

Att jag var hos sjukgymnasten idag är en annan historia.
Den tar vi i morgon! Den har en bra möjlighet att ha en happy end!
God natt!

IMG_0759

6 tankar på “Svårt att tro, men det är sant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.