Ny SUUNTO AMBIT3 Sport

Jag har lärt mig i livet att man ska vara tacksam och det är jag. Efter att jag blev av med min sportväska det var mycket folk som hörde av sig och erbjöd sig att hjälpa till med att låna ut saker om jag skulle behöva något.

image

Just några dagar efter den dagen fick jag kontakt med Klockmaster i Linköping som skulle sponsra mig med en GPS klocka. Vi möttes för att de ville höra vad jag behövde inför mitt äventyr. De bestämde sig för att sponsra mig med en alldeles ny vit Suunto Ambit3 Sport! Vilken lycka! Jag hade funderat på att byta till en Suunto men hade inte gjort det än. Annars har jag alltid sprungit med Garmin.

image
Jag blev så glad att få en chans att testa och springa med en sådan fin klocka. Det har tagit lite tid för att förstå alla inställningar och komma igång med den. Klockan har många inställningar som är nya på de nya modellerna, som till exempel Blue Tooth. Man kan synka klockan med en app i mobilen direkt via blue tooth. Man kan konfigurera klockan i appen (och inte bara på hemsidan) och man kan även få notiser om sms, twitter, instagram, facebook och alla appar man har på mobilen om man vill.
Det sista vet jag inte om hur bra det är. När jag har lagt en bild på till exempel Twitter får jag massa ”likes” på klockan medan jag springer haha

Jag tycker dessutom klockan är supersnygg så jag använder klockan som vardagsklocka!

Jag kan ställa in klockan för att ha upp till 100 timmar batteri med1 minuts precision så jag hoppas det räcker på mitt kommande ultralopp!

Tack Klockmaster i Linköping!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.