Inspiration: Nikki Kimball

Här om dagen tipsade Leilah om en film på youtube som heter ”Finding Traction”. Det handlar om när Nikki Kimball sprang Vermont´s 273 mile long trail. Hon försökte slå herrarnas rekord och sprang hela sträckan på 5 dagar, 7 timmar och 42 minuter!
Vad driver någon till att försöka en sådan otrolig bedrift?

Det är otroligt inspirerande! Det hjälper mig att förstå varför jag springer, nu när jag känner mig nervös och tvivlar på om jag ens borde starta nästa fredag i Chamonix! Jag blev motiverad och gav mig motivation men framför allt bekräftelse på varför man gör det man gör!

Titta gärna! You´re going to love it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.