Följ med på UTMB

Dagen D är här.

Jag sitter i köket på vårt lägenhet i Vallorcine och laddar. Om några timmar går starten och jag är nervös. Jag försöker studerar lite mer profilbanan. Vädret verkar vara helt okej: under natten  blir det lagom varmt, på lördag efter kl15 kan bli regnskur (med lite åskar) och efter kl 20 blir det ganska ok. Jag hoppas på det! Vi fick ett mail som de rekommenderas det bl. a. att man ska ha 2 liter vatten med sig och inte bara 1 l som det är obligatorisk.
coyntha-track

Jag har startnummer 890 under loppet. Starten går kl. 18.00 i Chamonix.
Om du vill följa mig och alla andra som springer UTMB du kan göra på olika sätt:

6 tankar på “Följ med på UTMB

  1. Hej. Du twittrade om ultralopp. Och tydligen helst bergslopp. Om du vill testa Finland (Lappland) så finns det två tips. Bergen är visserligen inte alls så höga som i Schweiz (eller ens Sverige), men kanske ok ändå. Kolla http://nuts.fi/en/tapahtumat/pallas/ som kvalificerar för UTMB och fjällmaran i Pyhätunturi http://www.tunturimaraton.fi/default.asp (tyvärr inget på engelska åtminstone än, men du kan kolla videon och bilder). Det gäller alltså i så fall nästa sommar.
    Ett lopp som åtminstone tidigare haft UTMB poäng för sträckan 86 km är Vaarojen Maraton / Marathon of Dangers i östra Finland, kolla http://www.vaarojenmaraton.fi/ . Tyvärr har de nu inget vettigt på engelska på hemsidan. Jag skall springa deras maraton den 3.10. Andra sträckor är 86 km och 130 km. Och det lär vara ordentliga höjdskillnader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.