Vecka 4

Januari är slut. Det gick fort. Det känns som jag inte hinner med. Det är inte klok hur fort dagarna rusar förbi.


Hur gick det under veckans träning?

Måndag, tisdag och onsdag blev stressiga. Jag hade fullt upp på jobbet och hade en deadline. Det gjorde att jag prioriterade bort träningen. Därmed lite ångest för att inte ha tränat i nästan tre dagar. Gillar inte den känslan!

I onsdags kväll (ganska sent på kvällen) satt jag igång träningen. Målet var minst 3 löppass och 2 styrkepass.
Sen blev det lite annat också: 1 TRX-pass på gymmet, 1 Corepass och lite crosstrainer.

Summering:

  • intervallpass 4 x 5 min (på löpband)
  • backpass 45 min (på löpband)
  • långpass
  • 2 distanspass
  • några powerwalk
  • 2 TRX-pass
  • 1 corepass
  • lite crosstrainer

Jag håller på att lära om kroppen att använda fettet som bränsle. Förra året hade jag en bra fettförbränningsmotor! Det jag gör är att jag inte äter kolhydrater innan ett längre löppass och dricker bara vatten under mina pass, även på långpasset. Allt detta för att tvinga kroppen och signalera det är fett den ska använda för att orka.
Tyvärr är jag inte riktig där än. Jag blev otrolig trött på långpasset. Men jag är säker på att det kommer att ändras och det kommer att bli bra.

Hemmaträning

Siffror i januari:

291.3 km
44 löppass
10 pass med annat

Jag är nöjd. Nu siktar jag på en ännu bättre månad.
Välkommen februari!

2 tankar på “Vecka 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.