Vill du yoga och vandra/springa i fjällen?


Print

Underbara Systrar i bergen har en fantastisk resa den 18-21 augusti

Visst låter det underbart att vakna med yoga varje morgon med fina Mirja Blomqvist!(Ultramamman) och spendera resten av dagen med olika aktiviteter?

Hänger du med oss? Läs mer om resan här nedan eller på Systrar i bergen hemsidan.
Om du uppger ”Coyntha” när du anmäler dig får du 300 kr rabatt.
yoga

Res en weekend till vår svenska pärla i Västerbottens fjäll, Hemavan. Hemavan och Tärnaby är norra Sveriges största skidort och sommartid bjuder fjällorten upp till enastående möjligheter till sommaraktiviteter i bergen.

Resepaketet weekend i Hemavan inkluderar aktiviteter som dagsturer med vandring längs bland annat en fjällkam med oslagbart vacker utsikt. Vi blandar olika typer av terräng och längd beroende av vad ni deltagare vill få ut av er semester. Vill du prova springa på fjället så är båda våra reseguider vana löpare och kan planera in en dag för detta. Till vår andra sommarresa har vi bjudit in Mirja Holmberg som reseguide och yogainstruktör. Mirja driver bland annat centret Bhadrayoga & reflexologi i Stockholm. Bhadra är sanskrit och betyder lycklig, välsignad, snäll, underbar, vänlig, rättvis, god, älskvärd och välmående. Precis allt detta kommer vi att uppleva under våra yogastunder tillsammans med Mirja.

För dig som vill finns möjlighet att som tillägg addera en häftig upplevelse med något som vi kallar för heli-trail. Detta innebär att vi flyger helikopter ut på fjället och springer tillbaka till vår by. Längd på trail-turen bestämmer vi tillsammans i gruppen. Eftersom att vi alltid är två reseguider på våra resor finns det alltid möjlighet till att dela upp gruppen i olika nivåer eller önskade aktiviteter.
160417_Systraribergen_NOR_14-1100x732IMG_0676-1100x825

Vi bor på en av våra favoritställen i byn, Hemavans Wärdshus. Här bor vi i delat dubbelrum, äter frukostbuffé och får middag serverad kvällstid.  Vi har tillgång till både bastu och badtunna för skön avkoppling. Förutom allt detta bjuder vi på yoga för de som önskar tillsammans med en av våra utbildade reseguider.

1 tanke på “Vill du yoga och vandra/springa i fjällen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.