2020: kontinuitet. 2021: medvetenhet ÅRET VI KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA!

ORDET SOM BESKREV MITT 2020: KONTINUITET.

När pandemin skickade hem mig den 18 mars för att jobba hemifrån lovade jag mig en sak: när jag kommer ut igen på andra sidan pandemin så kommer det vara en bättre version av mig själv! Det här var något jag kunde kontrollera!

Motivationsvägg!

Nu är vi i januari och jag känner mig som en vinnare trots alla omständigheter och jag är i mitt livs form!
Jag hittade kontinuitet i mitt liv som gav mig så mycket tillbaka. Jag bara bestämde mig att göra det bästa av situationen som nu hade förändrat hela världen.

Hittade kontinuitet i:

  • Träningsmängd. 2020 har varit mitt bästa träningsår. Har promenerat eller sprungit cirka 4000 km. Det är en träningsmängd som jag inte ens drömt att det skulle vara möjligt för mig.
  • Min kropp. Jag känner mig starkare och smidigare än någonsin i mitt vuxna liv. Gick ner drygt 10 kilo som har gett mig en stor kick både fysiskt och mentalt. Jag kan äntligen ha alla fantastiska kläder jag gillar men framför allt har jag så mycket energi.
  • Styrketräning. Har lärt mig gilla att lyfta vikter på gymmet och hittat en vana med att styrketräna. Detta är någonting som jag tidigare inte har prioriterat och som behövs som löpare.
  • Kost. Jag lagar själv 95% av den mat jag äter varje dag. Att jobba hemifrån har gett mig tillbaka möjligheten att äta rätt, bra och gott.
  • Jobb. Jag har lärt mig att vara effektiv på jobbet trots att allt sker digitalt. Trodde aldrig det skulle gå så bra att ha mitt kontor hemma och ha så bra kommunikation med mina fina kollegor. Att jobba på universitet under pandemin har varit en rejäl utmaning för oss alla.
  • Familj. Vi är en liten familj som bor i olika länder. Tuffast har varit att ha barnen så långt borta. Att inte få träffas har gjort mig till en mästare på att ”ses” via Facetime eller Zoom. Saknar den dagen vi kan kramas igen.

Ordet som kommer att definiera det här året är: medvetenhet.

Eftersom jag har fått kontinuitet vill jag nu leva medveten. Mitt mål för i år är att vara medveten på allt runt omkring mig och på allt jag gör. Jag vill vara här och nu och vara i nuet för att fortsätta utvecklas!

Jag vill vara medveten men också stark, lycklig, levande!
Just det! Jag tänker fortsätta utmana mig, följa min känsla och kanske ta något beslut utifrån rädsla eller varför inte utifrån ren nyfikenhet. Det kan vara obekant eller obekvämt.

Nu väljer jag att blicka framåt mot ett nytt år som kan bara bli bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.